Quatre detinguts en el desmantellament de dos plantacions de marihuana a l'Ampolla i Roquetes

A l'Ampolla es van intervenir 170 plantes, mentre que a Roquetes 180, en ambdós casos en plantacions interiors

Una agent dels Mossos d'Esquadra i un Policia Local, en una de les plantacions desmantellades.
Una agent dels Mossos d'Esquadra i un Policia Local, en una de les plantacions desmantellades. | Mossos d'Esquadra
Aguaita.cat
31 de març del 2021
Actualitzat a les 10:22h
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria del Baix Ebre conjuntament amb agents de la Policia Local de l'Ampolla van detenir, este divendres, tres homes com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Els detinguts, de 24, 32 i 42 anys, de nacionalitat irlandesa i britànica, tenien una plantació de marihuana amb 170 plantes a l'interior d'una casa.

Divendres al migdia, agents van anar a fer una inspecció a una finca que s'anunciava a diversos portals web com a lloguer vacacional. En arribar al lloc, van veure un vehicle i un individu que sortia de l'interior de la casa, on els agents van localitzar dos homes més. Mentre feien comprovacions van notar una forta olor a marihuana, pel qual els agents van demanar la presència de la unitat d'investigació que va localitzar en un magatzem de grans dimensions, situat darrere de la casa principal, una plantació de marihuana amb tot el sistema de ventilació funcionant.

En total, els agents van intervenir prop de 170 plantes amb un pes de 140 quilograms. A més, es van recollir una bossa amb 2 quilos de cabdells i diversos sobres per enviar la substància embassada al buit per correu postal.

La plantació de Roquetes
Només dos dies després, els Mossos van desmantellar una altra plantació de marihuana interior ubicada en una finca de Raval de Crist, a Roquetes. Gràcies a la informació d'un Policia Local fora de servei, els Mossos van localitzar la finca on hi havia una casa connectada de forma irregular a la xarxa elèctrica i un magatzem del qual sortia olor a marihuana. Els Mossos van parlar amb el propietari que va accedir voluntàriament a obrir el magatzem. Allà, els agents van localitzar una plantació amb un gran sistema de ventilació, espais aïllats, bàscules de precisió i 180 plantes de marihuana.

Per tot plegat, els agents van detenir l'home, de 39 anys i de nacionalitat espanyola i veí de Tortosa, per un delicte de tràfic de drogues i un de defraudació de fluid elèctric.

Els detenguts d'ambdós casos van quedar en llibertat després de declarar a comissaria i assumir el compromís de presentar-se davant de l'autoritat judicial quan els sigui requerit.