SORTEIG Et convidem a un pack per a dos persones per navegar en caiac pel riu Ebre

Amb l'empresa Miradventure enamora’t de les Terres de l’Ebre des d’una perspectiva diferent, navegant pel riu en caiac entre Móra i Miravet

1200_1617189609HDR_Costa_de_Riago_web
1200_1617189609HDR_Costa_de_Riago_web | Vicent Borràs
Aguaita.cat
31 de març del 2021
Actualitzat a la 13:22h
Miradventure és una petita empresa familiar, la primera que brinda el servei ubicada a Miravet, que proposa conèixer les Terres de l’Ebre des d’una perspectiva diferent. Ofereixen recorreguts per navegar pel riu en el tram comprès entre Ascó i Benifallet, especialment des de Móra d'Ebre a Miravet. És este últim tram el que us proposen recórrer a través d’este sorteig, lliscant per l’aigua amb els caiacs. Serà una experiència única que us permetrà viure el riu des de dins i gaudir del la infinitat de colors i de matisos que ofereix la vegetació de ribera. Navegareu per diferents illetes naturals i per diferents termes municipals (Benissanet, Ginestar) fins arribar a Miravet, on podreu gaudir de l’enclavament del poble vell sota el castell templer.

Aguaita.cat sorteja dos packs per a dos persones per a navegar amb caiac per l’Ebre, en el tram entre Móra i Miravet amb l’empresa Miradventure, de Miravet. (trobareu informació en este enllaç).

Per participar en el sorteig només cal omplir el següent formulari:


Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran packs per a dos persones per a navegar amb caiac per l’Ebre, en el tram entre Móra i Miravet, amb l’empresa Miradventure, de Miravet).

- El termini per participar al sorteig es tancarà el divendres 2 d’abril, a les 14.00 hores.

- Un cop fet el sorteig, Aguaita.cat contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].