La Via Verda de la Terra Alta es posa a punt per a Setmana Santa

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha dut a terme les tasques de neteja, millora dels túnels, del carril bici i dels espais recreatius

Una de les àrees de descans de la Via Verda, a la Terra Alta.
Una de les àrees de descans de la Via Verda, a la Terra Alta. | Cedida
Aguaita.cat
25 de març del 2021
Actualitzat a les 11:51h
La Terra Alta millora la Via Verda des de l'estació d'Arnes a la de Pinell de Brai perquè els visitants puguin gaudir-ne durant les vacances de Setmana Santa. Des del Consell Comarcal estan duent a terme tasques de neteja i desbrossament de massa vegetal a banda i banda del traçat, feines de millora de l'asfalt en punts on es trobava en mal estat, la retirada de les esllavissades de pedra i terra caigudes al ferm fruit de les inclemències meteorològiques, així com obres de millora en l'enllumenat dels túnels.

En la mateixa línia, també es netegen les diferents àrees de descans, com els miradors o els parcs infantils. Unes tasques que es duen a terme gràcies a les dues persones contractades mitjançant el Programa Treball i Formació 2020, impulsat i finançat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, i amb la subcontractació d'empreses especialitzades, tant per a les feines d'enllumenat com per a les de neteja amb maquinària pesant.