L'Aldea estrena una àrea d'autocaravanes

L'espai disposa de 12 places i estarà operatiu a Setmana Santa

L'àrea d'autocaravanes habilitada a l'Aldea.
L'àrea d'autocaravanes habilitada a l'Aldea. | Cedida
Aguaita.cat
25 de març del 2021
Actualitzat a les 10:05h
L'Ajuntament de l'Aldea ha habilitat una àrea d'autocaravanes i vehicles adaptats perquè se'n pugui fer ús a Setmana Santa. L'espai disposa de 12 places, així com diferents serveis per als usuaris com aigua, abocament d'aigües grises i negres i enllumenat.

Paral·lel al carrer de l'Ebre, l'espai habilitat per a autocaravanes es troba ubicat al costat del Parc de la Via, darrere del punt d'informació turística, tocant al nucli urbà i pròxim als comerços, a la xarxa de carril bici i vies verdes, i amb un accés directe al Camí de L'Ermita, una de les vies d'accés al Delta.

Altres espais a l'Ebre
Així, l'Aldea no és l'únic poble que compta amb un espai habilitat per aquests vehicles, sinó que són molts altres municipis on es pot pernoctar a les àrees habilitades de titularitat pública. A Tortosa, per exemple, està situada a la vora de l'Ebre, sota el pont del Mil·lenari, mentre que a Amposta està darrere de l'auditori municipal, a la vora del Canal, i a la Ràpita a tocar del camp de futbol. A Deltebre, la Sénia, Riba-roja i Ascó, entre altres, també disposen d'aquest servei.