En marxa el canvi a LED de l'enllumenat públic de Deltebre

Se substituiran un total de 63 llumeneres dels carrers Amposta, Reis Catòlics i Colom

per Aguaita.cat, Deltebre | 17 de març de 2021 a les 09:33 |
Uns operaris substituint l'enllumenat públic de Deltebre. | Cedida
L'Ajuntament de Deltebre ha iniciat els treballs de substitució a LED de les 63 llumeneres dels carrers Amposta, Reis Catòlics i Colom. L'actuació, que té un cost econòmic del voltant de 25.000 euros, es preveu finalitzar durant els pròxims dies.

"Aquesta actuació s'emmarca en el pla de substitució d'enllumenat a LED dels carrers del municipi, també dels equipaments municipals, que anirem desenvolupant de manera progressiva per tal de millorar la imatge del municipi així com l'eficiència energètica", explicava l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler. Amb esta millora, des del consistori preveuen un estalvi anual de més de 2.400 euros en consum de llum.


El canvi d'enllumenat a LED, malgrat que la seva substitució s'ha endarrerit a causa de la pandèmia, és també una actuació que segueix mostrant el compromís de l'Ajuntament de Deltebre per la sostenibilitat. En aquesta línia, recentment es va fer la presentació de la instal·lació de carregadors elèctrics i la cessió de dos vehicles elèctrics per al mateix ajuntament, o també el projecte d'instal·lació de plaques fotovoltaiques en set equipaments municipals, el qual està en procés de contractació.

 

Participació