Jordi Jordan renuncia al càrrec de vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre

El de Movem compaginarà l'activitat parlamentària i municipal com a cap de l'oposició de l'Ajuntament de Tortosa

El portaveu de Movem Terres de l'Ebre, Jordi Jordan.
El portaveu de Movem Terres de l'Ebre, Jordi Jordan. | Cedida
Aguaita.cat
16 de març del 2021
Actualitzat a les 11:30h
Movem Terres de l'Ebre confirma que Jordi Jordan renunciarà a l'acta com a vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre al proper ple ordinari que se celebrarà el divendres 26 de març. Segons diuen des de la formació, Jordan renunciarà al càrrec tenint en compte que ha estat elegit com a diputat al Parlament i que és regidor a la ciutat de Tortosa, evitant així l'acumulació de càrrecs i complint amb els codis ètics de Movem Terres de l'Ebre, que fixen uns topalls quant a retribució màxima permesa als seus càrrecs electes.

En la mateixa línia, Jordan renunciarà a part del sou que començarà a percebre com a diputat i a la totalitat de les indemnitzacions percebudes com a regidor, les quals seran entregades a entitats socials de la ciutat. Des del punt de vista professional també deixarà les aules, on treballava mitja jornada com a professor en un institut de la capital del Baix Ebre.

Movem Terres de l'Ebre està governant amb Esquerra Republicana al Consell Comarcal del Baix Ebre des del 2019, moment en què es va formalitzar l'acord pel qual Jordi Jordan va passar a ocupar el càrrec de vicepresident segon encapçalant les àrees d'Ensenyament, Joventut, Turisme i Cultura. Els pròxims dies s'anunciarà qui serà el nou membre de la formació ebrenca que substituirà Jordan en aquesta institució.