Ja són cinc els positius a l'Escola Sant Miquel d'Ascó

Els grups d'escolars confinats a les Terres de l'Ebre són set, tres menys que ahir

L'escola Sant Miquel d'Ascó.
L'escola Sant Miquel d'Ascó. | Google Maps
Aguaita.cat
11 de març del 2021
Actualitzat a les 10:22h
El nombre de positius per Covid-19 a l'Escola Sant Miquel d'Ascó puja fins a cinc, alhora que disminueixen els grups escolars confinats a les Terres de l'Ebre, quedant-se avui en un total de set, tres menys que ahir. Per tant, l'únic centre educatiu que a hores d'ara té classes confinades és el d'Ascó. En aquest centre, el més afectat actualment, hi ha fins a 120 persones en quarantena.

També a la Ribera d'Ebre, s'ha confirmat un altre positiu en un grup educatiu, en aquest cas a l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) de la Ribera d'Ebre, a Móra d'Ebre. Segons la pàgina habilitada per Educació, a resta de comarques ebrenques no tenen cap classe confinada fins al moment, tot i que en els darrers 10 dies sí que s'ha confinat a diverses persones i s'han detectat alguns positius: dos a la Terra Alta, a Gandesa i a La Fatarella; cinc al Baix Ebre, a Tortosa i l'Ametlla de Mar.

A les Terres de l'Ebre, aquest dijous hi ha un total 123 persones en quarantena i s'han detectat, des de l'1 de març, 13 casos positius en 7 centres educatius.