Tortosa, punt de votació en les eleccions del Barça este diumenge

El Govern ha prohibit saltar-se el confinament comarcal per votar en aquests comicis

Laporta, Font i Freixa
Laporta, Font i Freixa
Aguaita.cat
05 de març del 2021
Actualitzat a la 13:59h
Les eleccions del Barça es descentralitzaran per primer cop. El club ha decidit instal·lar meses a diferents ciutats: a banda de la capital catalana, també n'hi haurà a Tarragona, Lleida, Girona i Tortosa, així com a Andorra la Vella. Els comicis estan previstos per a este diumenge 7 de març i se celebraran pocs dies després de la detenció del president Bartomeu.

La seu de la Federació Catalana de Futbol a Tortosa disposarà d'una mesa, on hi podran votar 616 socis. El local es troba al carrer Adrià d'Utrecht, número 5, i també disposa d'una zona d'aparcament propera.

A Tarragona, s'instal·laran tres meses electorals per a 2.200 votants presencials. Concretament, a la zona poliesportiva de Campclar, que tot i no haver viscut l'activitat per a la qual es va crear des dels passats Jocs Mediterranis de 2018 sí que ha acollit dos processos electorals: el del passat 14 de febrer i ara el de les eleccions del FC Barcelona. Segons indica el club, l'Anella Mediterrània compta amb un aparcament gratuït per a tothom qui hi vagi amb vehicle propi.

Saltar-se el confinament comarcal per votar està prohibit. Així ho va indicar el govern català, que alerta que es va modificar la llei de l'esport per habilitar el vot per correu, i per aquesta raó no admet que els socis que resideixin fora de la comarca del Barcelonès puguin participar en la votació sense arriscar-se a una multa.