L'Ajuntament de l'Ampolla repara els béns municipals i els danys en carrers i carreteres ocasionats pel temporal Glòria

S'ha reconstruït amb formigó el talús que hi ha a la carretera de Cap-Roig en el seu pas pel barranc del Baconé

Esta rotonda havia quedat malmesa pel pas del temporal.
Esta rotonda havia quedat malmesa pel pas del temporal. | Cedida
Redacció
01 de febrer del 2021
Actualitzat a les 16:24h
L'Ajuntament de l'Ampolla ha reparat els béns municipals i els desperfectes en carrers, rotondes i carreteres que va ocasionar el temporal Glòria. Les actuacions s'han realitzat a diferents punts del municipi; una d'elles ha estat la reconstrucció amb formigó del talús que hi ha a la carretera de Cap-Roig en el seu pas pel barranc del Baconé, el qual havia estat malmès per la baixada d'una gran quantitat d'aigua pel barranc. Així mateix, a la rotonda situada prop de la zona lúdic-esportiva municipal i a l’avinguda Barranc de la Cervera s'han reposat els llambordins, les voreres i l'empedrat interior de la rotonda, uns elements estaven deteriorats o eren inexistents a causa d'aquell episodi meteorològic.

D’altra banda, la baixada de les aigües del temporal Glòria per sota del pont d’accés a la urbanització de Meligó va provocar danys en este punt. Per solucionar-ho s'ha reforçat el talús que hi ha en este lloc de la carretera. En este mateix indret s'ha arranjat el tram inicial d’entrada a la urbanització amb doble tractament asfàltic. També s'han reposat les zones enjardinades i el mobiliari urbà afectat pel temporal.

En concret, al passeig de l'Arenal s'ha retirat un arbre que havia caigut, s'han reposat les vorades de jardinera, diversos llistons del terra del passeig, s'ha plantat nou arbrat, s'ha substituït el banc solar que va quedar malmès i no funcionava, i s'ha reposat part del cablejat d’acer de la barana del mirador on hi ha l’escultura del Papa Adrià VI.

A la urbanització de Cap-Roig, s'han podat alguns pins i d'altres que havien caigut s'han extret. Al carrer Vista Alegre, s'ha retirat un arbre caigut, s'han reposat les vorades de jardinera, s'ha plantat nou arbrat i s'ha pavimentat la vorera afectada per la caiguda de l'arbre.