L’Escola d'Hostaleria de l'Institut Dertosa es presenta a les Estrelles Michelin de les Terres de l'Ebre i Priorat

Les Moles i L’Antic Molí d’Ulldecona, Villa Retiro de Xerta i el Quatre Molins de Cornudella del Montsant, convidats d’honor en la presentació del projecte trimestral de l’alumnat de Grau Superior de l’Escola d’Hoteleria a l’Institut Dertosa

per Aguaita.cat , Tortosa, 22 de gener de 2021 a les 20:43 |
El xef Fran López a l'escola de cuina, en una imatge d'arxiu. | Arxiu
L'alumnat de l'Escola d'Hoteleria de l'Institut Dertosa exposarà la feina feta el primer trimestre davant el món empresarial i les Estrelles Michelin del territori.

L'acte es durà a terme el dilluns 25 de gener i l'1 de febrer a les 16:00h, a la sala restaurant del propi institut, sense públic, a causa de les restriccions de la pandèmia. 

L'alumnat del Cicle de Grau Superior Direcció de Serveis en Restauració ha organitzat i preparat l'esdeveniment per a què els del Cicle Superior Direcció de Cuina puguen fer la presentació de la carta de postres de restaurant que han creat a les classes de pastisseria. 
Les jornades s'emmarquen dins del pla de difusió de la Formació professional dual i volen remarcar els bons resultats d'aquesta formació.


 Actualment, a l’Institut Dertosa es poden cursar tres cicles formatius de grau mitjà: CFGM en cuina i gastronomia; CFGM en forneria, pastisseria i confiteria i CFGM de Serveis en restauració. D’altra banda, aquest any acaba la primera promoció del CFGS en Direcció de Serveis en Restauració i s’ha implantat el CFGS en Direcció de Cuina. 

 Esta àmplia oferta formativa s’impartix per part d’un equip humà d’alta qualificació i dilatada experiència en el sector de l’hoteleria. Això fa possible que l’alumnat surti preparat per encarar-se a un sector cada cop més exigent. 

L’Escola està oberta al públic en general els dimarts, dimecres i dijous, dies en què poden degustar-se menús elaborats i servits pel propi alumnat com a pràctica complementària a les classes. Per a més informació i reserves: https://agora.xtec.cat/insdertosa/restaurant-pedagogic/

Els divendres, també es pot accedir a la botiga pedagògica de pastisseria on es poden adquirir productes d’alta qualitat tant dolços com salats en funció del programa del curs. 

 

 

 

 

 

Participació