La Ràpita inicia la fase de recerca per impulsar el projecte ‘Escola de famílies’

El canal per analitzar les preocupacions i els interessos de les famílies és una enquesta on es pregunta sobre diversos factors de la vida familiar, l’alimentació i l’educació sexual i emocional

L'enquesta inicial vol avaluar les necessitats de les famílies de la Ràpita  amb joves al seu càrrec
L'enquesta inicial vol avaluar les necessitats de les famílies de la Ràpita amb joves al seu càrrec | Ajuntament de la Ràpita
Aguaita.cat
14 de gener del 2021
Actualitzat a les 16:05h
L’Ajuntament de la Ràpita inicia la fase de recerca per impulsar el projecte ‘Escola de famílies’. Les Regidories d’Educació, Joventut i Polítiques Socials i Igualtat treballen per impulsar una escola de famílies i per això, en la primera fase preveuen estudiar els interessos i les necessitats informatives i/o formatives de les famílies amb infants i adolescents a càrrec seu.

La regidora de Polítiques Socials i Igualtat, Oona Tomàs, explica que “el nostre objectiu en esta primera part del projecte és conèixer què preocupa a les famílies i quines són les temàtiques que més els interessen per donar respostes a les seves necessitats”.

El canal per analitzar les preocupacions i els interessos de les famílies és una enquesta on es pregunta sobre diversos factors de la vida familiar, l’alimentació i l’educació sexual i emocional. A banda, el formulari també inclou qüestions sobre la disponibilitat dels enquestats en referència a les possibles sessions informatives i formatives, i la tipologia d’estes sessions. 

L’enquesta es pot emplenar entre el 14 i el 22 de gener i està destinada a les famílies amb infants i/o adolescents a càrrec seu. L’Ajuntament de la Ràpita farà arribar aquesta enquesta mitjançant les seves xarxes socials, així com a través dels centres educatius, les entitats de lleure i l’àrea d’infància de la Ràpita. Podeu respondre l’enquesta al següent enllaç:
https://forms.gle/BMBgFuHdXTVtXmVC9