El Partit Demòcrata incorpora 9 ebrencs a la llista pel 14-F

L'alcalde de Gandesa, Carles Luz, serà el número 2 a la llista per Tarragona

Membres ebrencs a la llista del PDeCAT per al 14-F
Membres ebrencs a la llista del PDeCAT per al 14-F | Cedida
Aguaita.cat
30 de desembre del 2021
Actualitzat a les 11:38h
El Consell Nacional del Partit Demòcrata ha donat llum verda a les llistes per concórrer a les eleccions del 14 de febrer. En total, el PDeCAT incorporarà 9 ebrencs a la llista.

L'ebrenc més ben posicionat és l'actual alcalde de Gandesa, Carles Luz, que serà el número 2 a la llista per Tarragona. Segons Luz, la llista del PDeCAT és "completament transversal i amb representació de tots indrets de l’Ebre".

D'altra banda, l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, tancarà de forma simbòlica la llista. "La candidatura del Partit Demòcrata és la més preparada i solvent amb capacitat de governar", assegura Roigé. En esta línia, l’alcaldessa ha manifestat que "Catalunya, les Terres de l’Ebre i Tortosa necessitem un govern preparat".

Altres noms ebrencs que formaran part de la llista són: La presidenta del PDeCAT al Montsià, Teresa Moya. El regidor de la Ràpita Joan Carles Solanes, el tinent d'alcalde a Deltebre Carlos Serra, l'alcaldessa dels Reguers Anna Rehues, la regidora de Tivissa Montserrat Pagès, la regidora de Corbera d'Ebre Carme González i l'empresari de Prat de Comte Miquel Trilla.