Instal·len tallers d’autoreparació de bicis a la Via Verda de la Val de Zafán al tram del Baix Ebre

Este servei complementa el que ja ofereixen les estacions de la Via Verda i és una demanda dels usuaris

per Aguaita.cat , Aldover, 29 de desembre de 2020 a les 18:31 |
Punt d'autoreparació de bicicletes a l'estació de la Via Verda a Aldover | Cedida
El Consell Comarcal del Baix Ebre ha instal·lat uns punts d’autoreparació de  bicicletes a la Via Verda de la Val de Zafán, concretament a les estacions de Benifallet i Aldover, on els usuaris poden condicionar, reparar o supervisar les seues bicicletes de manera gratuïta. Este servei complementa el que ja ofereixen  les estacions de la Via Verda i és una demanda dels usuaris. 

Concretament el taller d’autoreparació inclou una estructura de serveis bàsics per  als cicloturistes, que és antivandàlica. Així, hi ha les eines necessàries per a dur a  terme reparacions bàsiques i d’emergència, una bomba per inflar i controlar la  pressió de les rodes, un dispositiu per subjectar les bicis mentre es realitzen els  treballs de reparació, un aparcament de bicicletes i un panel informatiu amb les  dades de la Via Verda de la Val de Zafán. 


Durant l’estiu passat prop de 80.000 usuaris van fer servir l’itinerari de la Via  Verda de la Val de Zafán al tram del Baix Ebre, segons les dades recollides pels  comptadors que hi ha instal·lats en diferents punts de la via. 

Pel que fa al cost de la instal·lació dels tallers de reparació de bicicletes ha estat  finançat per l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE).  


 

 

Participació