Laia Estrada i Edgar Fernández encapçalen la llista de la CUP per Tarragona el 14-F

La militància de la formació vota els candidats per via telemàtica entre este dimarts i dimecres

per Aguaita.cat , Terres de l'Ebre, 15 de desembre de 2020 a les 20:32 |
La regidora de la CUP de Tarragona, Laia Estrada, encapçalarà la candidatura de la CUP per la demarcació de Tarragona el 14-F, mentre que el número 2 de la de la llista l'ocuparà el regidor de la CUP de Reus Edgar Fernández. La formació anticapitalista ha informat que ha volgut posar al capdavant de la llista de la circumscripció a Estrada, militant de l'Esquerra Independentista des del 2008, i que des del 2006 ha participat en el moviment feminista, pel dret a l'habitatge i de defensa de la sanitat pública i del territori. Professora de secundària, ha impartit classes en una unitat d'escolarització compartida entre el 2007 i el 2015, quan va entrar a ser regidora de la CUP a l'Ajuntament de Tarragona.

De la seua banda, Fernández també compta amb un bagatge en el municipalisme. És graduat en Educació social i en els últims anys s'ha centrat, tant dins com fora del consistori reusenc, en la defensa de polítiques d'habitatge i dels drets socials de les persones vulnerades, com la defensa de l'accés al padró.


La militància de la CUP votarà per mitjans telemàtics a partir d'aquest dimarts les llistes amb què es presentarà a les eleccions al Parlament. La votació estarà activa fins les 23:59 hores de dimecres, quan es faran públics els resultats definitius. 

 

 

Participació