El restaurant Les Moles d'Ulldecona inicia el projecte « Les Moles, una Estrella Michelin a Casa»

"Les Moles, una Estrella Michelin a casa" té com a objectiu aproximar l'alta cuina a totes les cases a través dels Supermercats Condis

Un dels productes a la venda el pack degustació de croquetes
Un dels productes a la venda el pack degustació de croquetes | Cedida
Aguaita.cat
03 de desembre del 2020
Actualitzat a les 9:17h
Durant el primer confinament, el Restaurant ebrenc amb una estrella Michelin "Les Moles" va tenir la idea d'apropar part de la seua cuina a l'abast de tothom.Després de molts de mesos, este projecte veu la llum. La setmana passada va donar el tret de sortida a un projecte amb el que tot l'equip porta treballant des de l'abril de 2020.

"Les Moles, una Estrella Michelin a casa" té com a objectiu aproximar la nostra cuina a totes les cases. Per això, hem basat la filosofia d'aquest projecte en l'elaboració de productes amb ingredients de primera qualitat que ja estan disponibles a supermercats Condis*; de manera que els nostres clients siguin capaços d'elaborar un àpat d'Estrella Michelin a casa seva" afirma el seu  xef, Jeroni Castells.

Els productes amb els que han iniciat este projecte son: 
Croquetes de foie-gras
Croquetes de pernil ibèric
Croquetes de sobrassada
Croquetes de llagostins 
Croquetes de pollastre al curri 
Pack degustació de croquetes (foie-gras, llagostins, pernil ibèric, sobrassada) 
Canelons de pollastre de corral i foie amb beixamel de ceps

Jeroni Castell, xef del restaurant Les Moles, indica que "això és només el començament d'un gran projecte que poc a poc anirà creixent; "Les Moles, una Estrella Michelin a Casa" ha de ser molt més que croquetes i canelons”.
 
Inicien el projecte amb unes croquetes diferents a totes les que es poden trobar al mercat actualment, tant en sabor com en textura. "La característica principal de les nostres croquetes es la suavitat de la massa, en ocasions quasi líquida, que contrasta amb el cruixent arrebossat i l’intens sabor d’un producte de qualitat" explica el xef.

Els sabors de les croquetes han estat escollits escrupolosament, per oferir als clients tradició e innovació amb sabors originals sense deixar de banda els més clàssics.
 
Per un altra banda, els canelons son un clàssic de la cuina tradicional i Jeroni ha volgut fer-ne la seva versió, basant-se amb els canelons de la seva àvia, realitzats amb un rostit de pollastre i el seu fetge.

Ell ha volgut anar més enllà, utilitzant un pollastre de corral criat en llibertat total al Delta de l'Ebre, a la prestigiosa granja Luisiana, i substituint el fetge de pollastre per un foie-gras d'ànec de primera qualitat. A més, ha inclòs ceps en l'elaboració de la beixamel de forma subtil, combinant-ho a la perfecció amb la resta de sabors. El resultat són uns canalons tradicionals però alhora, diferents, en els quals prima la qualitat del producte.

Donen el tret de sortida amb la venta d’aquests productes a 22 supermercats Condis Life per anar ampliant-nos progressivament i aconseguir abastir a tots els supermercats Condis de Catalunya i Madrid.
 
Actualment, tots els  productes estan disponible als següents supermercats:

-Mossen Rebull, s/n -  Vilassar M. 
-Plaça del Pi, s/n - Bellaterra
 -Avda. Catalunya, nº 8 - Lliça de Vall
 -Republica Argentina, nº 257 - Barcelona
-Prats de Molló, nº 2 - Barcelona
-Industria,  nº 317- Barcelona
-Avda. Prat de la Riba, nº 122 - Bigues i Riells
-Jaume Balmes, nº 33 - Vilanova i La Geltrú
-Torrent de l'Olla, nº 220 - Barcelona
-Paseig Maragall, nº 41- Barcelona
-Pomar de Baix, nº 22-48 (Sector Unió Vidriera) - Badalona
-Avda.Diagonal,  nº88 - Barcelona
-Avda. Canaletes, nº  11- Cerdanyola
-CBilbao, nº 53-55 - Barcelona
-Santa Coloma de Cervello,  nº 64 – Santa Coloma de Cervelló 
-Arcadio Balaguer, nº 62- Castelldefels
-Girona, núm. 21 – Sant Cugat 
-Plaça Catalunya, nº 8-10 – Molins de Rei 
-Carrer Comerç, 18 – Barcelona
-Reyes Católicos, 1 – Valvidriera
-Av. Dels Esports s/n – Sant Carles de la Rapita