L'INCASÒL ven dos parcel·les del sector industrial Vall de Vinyes de Batea, que arriba al 50% d'ocupació

L’empresa Instal·lacions Rams, que ja compta amb terrenys en este sector, ha adquirit luna parcel·la per ampliar les seues instal·lació, i la segona parcel·la venuda es destinarà a magatzem agrícola

per Aguaita.cat, Batea | 25 de novembre de 2020 a les 16:46 |
Polígon industrial Vall de Vinyes, a Batea. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Institut Català del Sòl (INCASÒL) ha venut dos parcel·les del sector d’activitats econòmiques Vall de Vinyes de Batea. Els terrenys sumen una superfície global de 900 m2 de superfície i un preu de venda de 39.096 euros.

Amb estes noves adquisicions, l’ocupació del sector Vall de Vinyes arriba al 50%, el que consolida la tendència iniciada fa un parell d’anys, generant nous llocs de treball i ajudant al reequilibri territorial de la Terra Alta.


L’empresa Instal·lacions Rams, que ja compta amb terrenys en este sector, ha adquirit la parcel·la número 7 per ampliar les seues instal·lacions actuals. La parcel·la 4, per la seua banda, ha estat adquirida per a destinar-la a magatzem agrícola.

El sector Vall de Vinyes es troba al sud-oest del nucli urbà de Batea, en uns terrenys situats entre la vall de Vinyes i la vall del Pi de Bautista. Limita a l’est amb el camí de la Vall de Vinyes, que porta al cementiri municipal; al sud, amb el cementiri; al nord, amb el camí vell de Caseres; i a l’oest, amb altres parcel·les de sòl no urbanitzable. Actualment l’INCASÒL té disponibles 5 parcel·les d’entre 600 i 8.000 m2.

 

Participació