L'INCASÒL ven dos parcel·les del sector industrial Vall de Vinyes de Batea, que arriba al 50% d'ocupació

L’empresa Instal·lacions Rams, que ja compta amb terrenys en este sector, ha adquirit luna parcel·la per ampliar les seues instal·lació, i la segona parcel·la venuda es destinarà a magatzem agrícola

Polígon industrial Vall de Vinyes, a Batea.
Polígon industrial Vall de Vinyes, a Batea. | Cedida
Aguaita.cat
25 de novembre del 2020
Actualitzat a les 16:58h
L’Institut Català del Sòl (INCASÒL) ha venut dos parcel·les del sector d’activitats econòmiques Vall de Vinyes de Batea. Els terrenys sumen una superfície global de 900 m2 de superfície i un preu de venda de 39.096 euros.

Amb estes noves adquisicions, l’ocupació del sector Vall de Vinyes arriba al 50%, el que consolida la tendència iniciada fa un parell d’anys, generant nous llocs de treball i ajudant al reequilibri territorial de la Terra Alta.

L’empresa Instal·lacions Rams, que ja compta amb terrenys en este sector, ha adquirit la parcel·la número 7 per ampliar les seues instal·lacions actuals. La parcel·la 4, per la seua banda, ha estat adquirida per a destinar-la a magatzem agrícola.

El sector Vall de Vinyes es troba al sud-oest del nucli urbà de Batea, en uns terrenys situats entre la vall de Vinyes i la vall del Pi de Bautista. Limita a l’est amb el camí de la Vall de Vinyes, que porta al cementiri municipal; al sud, amb el cementiri; al nord, amb el camí vell de Caseres; i a l’oest, amb altres parcel·les de sòl no urbanitzable. Actualment l’INCASÒL té disponibles 5 parcel·les d’entre 600 i 8.000 m2.