Els Mossos d’Esquadra denuncien un gimnàs il·legal i tots els participants en dos festes al Baix Ebre

El gimnàs, a Camarles, incomplia les restriccions i exercia sense llicència

L'interior del gimnàs denunciat, ubicat a Camarles.
L'interior del gimnàs denunciat, ubicat a Camarles. | Cedida
Aguaita.cat
17 de novembre del 2020
Actualitzat a les 17:14h
Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tortosa van denunciar el passat 13 de novembre el propietari d’un gimnàs per exercir l’activitat sense presentar llicència i per no respectar les restriccions per la contenció de la COVID-19.

A finals del passat mes d’octubre la Unitat de Policia Administrativa va tenir coneixement  que a Camarles s’ubicava un gimnàs que, tot i les restriccions establertes pel departament de Salut de la Generalitat, que prohibixen explícitament l’obertura al públic de gimnasos, duia a terme la seua activitat.

Els agents van constatar que el propietari d'esta instal·lació esportiva desenvolupava l'activitat de manera il·legal, sense disposar de cap llicència que l'habilités a funcionar com un gimnàs obert al públic.

Així mateix, també van comprovar que des d'un perfil públic en les xarxes socials s’anunciaven ofertes sobre les quotes, suplementació esportiva, serveis i vídeos o fotografies de l'activitat diària on apareixien diferents persones practicant musculació.
Finalment, el passat 13 de novembre es va realitzar una inspecció al local i van localitzar quatre persones a l'interior, totes sense mascareta i sense mantenir cap distància de seguretat.

En el transcurs de la inspecció el propietari del local no va acreditar cap documentació relativa a l’activitat. A més, el gimnàs no disposava de serveis, ni vestidors i no comptava amb cap mesura de seguretat obligatòria.

Per estos fets, van denunciar el propietari per exercir l'activitat il·legal i per tenir el local obert al públic sense respectar les restriccions de Salut. També es va denunciar els usuaris que van trobar a l’interior per no respectar les mesures sanitàries de la COVID-19.

Denunciades dos festes prohibides a Deltebre i Tortosa

La matinada del passat diumenge 14 de novembre agents dels Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració de les Policies Locals de Deltebre i Tortosa, van denunciar els assistents a dos festes prohibides.

La primera de les actuacions va produir-se sobre les 00:30h en una masia de Deltebre, a la carretera de la Marquesa. Els agents van localitzar una festa amb vuit persones ballant i consumint begudes, sense cap tipus de mesura de seguretat sanitària.

Tots els assistents van ser denunciats per incomplir les mesures de seguretat i no respectar el confinament nocturn.

D’altra banda, la mateixa matinada, sobre les 3:30h, es va localitzar una altra festa en una nau ubicada al camí de Sant Jordi a Tortosa, on es reproduïa música i se servien begudes.
En este cas, es va denunciar deu persones per no respectar les mesures de seguretat de la COVID-19 ni el confinament nocturn.