El Consell Comarcal del Baix Ebre s’adhereix a la campanya «Diposita aquí el teu masclisme»

L'Institut Català de la Dona ha creat una campanya de sensibilització per erradicar les actituds masclistes i enviar-les a la paperera

per Aguaita.cat, Tortosa | 13 de novembre de 2020 a les 20:15 |
Paperera amb l'enganxina de la campanya de sensibilització contra el masclisme de l'Institut Català de la Dona | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal del Baix Ebre s’adhereix a la campanya de sensibilització contra el masclisme "Diposita aquí el teu masclisme" de l’Institut Català de les  Dones, que consisteix a fer visible en les papereres públiques aquest lema. Amb  aquesta acció es vol visibilitzar aquesta realitat per a poder aconseguir la igualtat  efectiva i desemmascarar les desigualtats socials, polítiques, econòmiques i  jurídiques que pateixen les dones. 

Així, el Consell Comarcal del Baix Ebre ha enganxat l’adhesiu amb el lema ‘Diposita  aquí el teu masclisme’ a les papereres de l’edifici comarcal. “Per desmuntar el  masclisme cal parlar-ne i reconèixer que és una realitat amb l’objectiu de  poder eliminar la desigualtat social que genera”, ha manifestat el president del  Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura. La iniciativa de l’Institut Català de les  Dones pretén reconèixer i desmuntar el masclisme per llençar-lo directament a la paperera. 


 

 

Participació