ELECCIONS

El Col·legi Oficial de Metges de Tarragona i l'Ebre tria avui qui el liderarà els pròxims quatre anys

Els doctors Sergi Boada i Maria Remedios Rico s'enfronten en dues candidatures per rellevar al doctor Fernando Vizcarro després de 12 anys

per Redacció , Tarragona, 15 d'octubre de 2020 a les 09:49 |
Les eleccions, avui dijous, al Col·legi de Metges de Tarragona. | COMT
Un total de 3.463 metges estan cridats a les urnes avui, després que s'haguessin d'ajornar els comicis a causa del confinament. Alguns ja ho han fet amb el vot per correu -1.559 persones- mentre que d'altres s'hauran de dirigir a les urnes distribuïdes a la demarcació. La jornada començarà a les nou del matí i a les vuit del vespre es començarà a comptar qui dels dos candidats a liderar el Col·legi Oficial de Metges de Tarragona (COMT) rellevarà el fins ara president, el doctor Fernando Vizcarro.

La possibilitat d'exercir el vot per correu es va obrir el passat 1 de setembre, data d'inici de la campanya electoral. Des de llavors, els equips liderats d'una banda per Sergi Boada i de l'altra per Maria Remedios Rico han provat de captar la confiança dels col·legiats. A banda de la seu que té el COMT a Tarragona, es podrà votar presencialment a les delegacions de Reus i Tortosa.


A banda de la Junta de Govern, també es tria l'Assemblea de Compromissaris, en què s'escolliran 220 delegats d'entre els 453 que s'hi han presentat. El seguiment del recompte es podrà fer a través de les xarxes socials del COMT i la presa de possessió del nou equip es farà el 20 d'octubre.

 

Participació