Denunciats tres robatoris en interior de domicili a Ulldecona durant este cap de setmana

Els tres delictes es van cometre mentre els seus propietaris dormien a l’interior de les vivendes sense assabentar-se’n

Denunciats tres robatoris en interior de domicili a Ulldecona durant este cap de setmana
Denunciats tres robatoris en interior de domicili a Ulldecona durant este cap de setmana | Ajuntament d'Ulldecona
Aguaita.cat
13 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 14:01h
Este passat cap de setmana de Pont del Pilar s’han denunciat tres robatoris en interior de domicili a Ulldecona. Els tres delictes es van cometre mentre els seus propietaris dormien a l’interior de les vivendes sense assabentar-se’n. Els lladres es van endur diners en efectiu en els tres casos.
Davant d’estos nous robatoris, els Mossos d’Esquadra continuen la investigació dels fets i els cossos de seguretat seguixen recopilant tota la informació necessària per tal d’identificar els possibles autors dels fets. Per això, demanen la col•laboració ciutadana fent una crida a comunicar-ho a les autoritats pertinents si alguna persona observa qualsevol comportament, vehicles o fets sospitosos. De fet, les aportacions fetes per diversos testimonis estan sent determinants esbrinar els fets.
Des del mes d’agost, Policia Local, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil, han establert controls conjunts de vigilància i s’ha reforçat notablement la presència d’agents al carrer, garantint la vigilància durant les 24 hores del dia. Els diferents dispositius especials han permés detenir una persona en aquest període de temps i identificar-ne altres amb antecedents penals, evitant així nous fets delictius.
Per la seva part, l’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, que ha qualificat els fets com a “extremadament greus”, ha insistit en la necessitat de major coordinació de tots els cossos de seguretat, motiu pel qual es va convocar ja la darrera Junta Local de Seguretat, celebrada el passat 28 de setembre, i també s’ha impulsat les darreres setmanes, junt amb els alcaldes de Vinaròs i Alcanar, un acord de col•laboració de les Policies Locals dels tres municipis, als que se sumarà en breu La Sénia. Així, confia que “la feina que s’està fent actualment doni els seus fruits i d’una vegada acabi el malson dels robatoris”. A més, ha deixat clar, que “des de l’Ajuntament no escatimarem esforços ni mitjans, siguen econòmics o en relació a recursos humans i professionals”, recordant a la vegada que la setmana passada van acabar a Ulldecona dos nous processos de selecció (un de torn lliure i l’altre de mobilitat horitzontal) de quatre places d’agents de la Policia Local, que s’incorporaran en breu als seus llocs de treball.