L'Ajuntament de Flix reallotja els veïns afectats per un enderroc de cases en mal estat al carrer Castell

Arran de l’actuació, s’han evacuat uns veïns dels immobles afectats per les cases en mal estat, que estan allotjats a un hotel de la població

per Aguaita.cat , Flix, 7 d'octubre de 2020 a les 20:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des de fa uns dies s’està procedint a l’enderroc dels immobles ubicats als núm. 48 i 50 del carrer del Castell, després que per decret d’Alcaldia signat el 29 de setembre s’autoritzés esta actuació tenint en compte les inspeccions efectuades pel cos de Bombers de la Generalitat i els Serveis Tècnics de l’Ajuntament i el preceptiu informe.

Prèviament es procedí al precinte del tram de carrer afectat, la restricció a l’accés dels immobles veïns i l’apuntalament dels immobles. Posteriorment, per una empresa especialitzada ha fet l’extracció de la teulada de fibrociment. Després de dur a terme l’arranjament del cablejat de subministrament elèctric, s’està procedint a l’enderrocament definitiu i a la consolidació i estabilització dels paraments que quedin al descobert.

Arran de l’actuació, s’han evacuat uns veïns dels immobles afectats, que estan allotjats a un hotel de la població.
Tot aquest procediment es va iniciar quan el passat 19 de setembre veïns del carrer del Castell van alertar l’Ajuntament sobre l’enfonsament d’una part de l’interior de l’immoble núm. 48, atès el fort soroll que van sentir i la pols que es va desprendre a través de les obertures existents.


Arranjament del cablejat
 

Una de les conseqüències d’esta actuació ha estat que Endesa eliminarà quasi tot el traçat aeri que quedava al carrer del Castell i que passarà a anar grapat per façana, amb la conseqüent millora

 

Els Bombers van fer un informe del mal estat de les cases del carrer Castell de Flix Foto: Cedida

 

Participació