DIADA 2020

Hissada de senyera al Pont Penjant i actes en petit format en una Diada atípica a Amposta

Al matí s’ha hissat la senyera en un acte institucional de petit format amb els representants dels cossos de seguretat, l’alcalde i els portaveus dels grups municipals

per Aguaita.cat, Amposta | 11 de setembre de 2020 a les 11:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Enguany, els actes de la Diada a la ciutat d'Amposta han estat marcats, com en altres poblacions, per les restriccions arran de la Covid-19 i s'ha celebrat de forma reduïda. Els actes, merament institucionals, han, estat, com cada any, la hissada de senyera al Pont Penjant, on onejarà durant tot el dia. A l'acte hi han assistit els representants dels cossos de seguretat, l'alcalde i els portaveus dels grups municipals.
 

També s'ha fet l'ofrena floral al monument de les llibertats durant el mati i actes culturals en petit format i amb totes les distàncies de seguretat com l'actuació de la "Cobla Ciutat d'Amposta" que ha ofert el seu primer concert a la Plaça Ramon Berenguer IV.
 

Primera actuació de la "Cobla Ciutat d'Amposta" al Carrer Ramon Berenguer IV  Foto: Cedida

Una ciutat, històricament pionera en les reivindicacions nacionals i en els actes de la Diada a les Terres de l'Ebre, basa els seus actes en petit format, arran de la pandèmia en una jornada que el mateix Ajuntament reconeix com atípica.

Previ als actes de la Diada, ahir es va fer entrega del Premi Amposta 2019 a l'escriptora Maria Climent, pel ressò mediàtic i professional obtingut arran de la publicació de la seua primera novel·la Gina i una menció especial a la cantant Keila Garcia, ambdues ambaixadores d'Amposta, tal com van fer constar els representants polítics en l'acte d'entrega.

 

 

Participació