L’Ajuntament d’Amposta, l’Hospital Comarcal i la Fussmont col·laboren amb el Projecte Emma

Han adquirit 800 polseres solidàries, en venda a les màquines de l’empresa Homatic Vending, per a donar a les treballadores i treballadors i difondre així aquest projecte de recerca i investigació sobre el càncer de mama que desenvolupen investigadors de l’Ebre

per Aguaita.cat, Amposta | 27 d'agost de 2020 a les 13:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament d’Amposta, l’Hospital Comarcal i la Fussmont han adquirit un total de 800 polseres solidàries del projecte Emma a l’empresa Homatic Vending per col·laborar amb este projecte de recerca en càncer de mama, impulsat pel grup de recerca en patologia oncològica i bioinformàtica de la Gerència Territorial de les Terres de l’Ebre de l’Institut Català de la Salut. Així, les tres entitats fan una aportació total de 800 euros a Homatic Vending, empresa que col·labora amb el projecte Emma amb l’elaboració i venda a les seves màquines d’aquestes polseres, per adquirir-les. Aquesta empresa farà la donació íntegra dels 800 euros als impulsors del projecte.

Dimecres 26 a la tarda, representants de l’empresa Homatic Vending i del Projecte Emma van fer entrega a l’alcalde de les polseres solidàries, que es repartiran entre les treballadores i treballadors de les tres institucions per tal que coneguin el projecte, ja que a cada polsera hi ha un codi QR des del qual es pot fer una aportació econòmica a la recerca. "És una manera de fer una aportació econòmica a la recerca, col·laborar en la difusió del projecte entre tot el personal, i a la vegada animar a altres institucions que facin el mateix que nosaltres", diu l’alcalde, Adam Tomàs, qui també va agrair a l’empresa Homatic Vending la seva implicació en al projecte i va encoratjar els investigadors en la seva tasca.


Per conèixer amb més detall el projecte Emma podeu consultar https://projecteemma.org/

 

Participació