Tretze esportistes emprenen una cursa solidària de 600 km que acabarà a Roquetes

Com a part de la campanya "La fam no fa vacances", passaran per Banyoles, Besalú, Oix, Sant Joan de les Abadesses i Ripoll, i finalitzaran a Roquetes

Alguns dels corredors que han iniciat la cursa a Sant Martí d'Empúries.
Alguns dels corredors que han iniciat la cursa a Sant Martí d'Empúries. | @BancAlimentsBCN.
NacióGarrotxa
25 d'agost del 2020
Actualitzat a les 12:37h
Tretze esportistes van sortir este dilluns al matí de Sant Martí d'Empúries (Alt Empordà), i acabaran dissabte a Roquetes, al Baix Ebre. Són els participants de la cursa solidària de 600 quilòmetres que recorrerà bona part del territori català per una campanya impulsada pel Banc dels Aliments en què participen 10 homes i 3 dones que recorreran cada quilòmetre del recorregut.

Al llarg del trajecte, el Banc dels Aliments instal·larà punts de recollida de menjar perquè la gent participi en la campanya "La fam no fa vacances". Els esportistes recorreran els 600 km en 28 etapes diferents. Es preveu que a mesura que avanci la cursa s'hi vagi sumant gent per a seguir els esportistes.
 
Un dels corredors, Albert Herrero, ha destacat que no competeixen "contra ningú" i per això demanen a aquells qui ho vulguin que els acompanyin durant un tros del recorregut o tot el camí que desitgin.

Des de Sant Martí d'Empúries, els esportistes han enfilat el GR1 que continua fins a Banyoles (Pa de l'Estany. A partir d'aquí, faran la cursa passant per Besalú i Oix (Garrotxa), Sant Joan de les Abadesses i Ripoll (Ripollès). Després, la ruta continuarà pel GR-7 i finalitzarà a Roquetes (Baix Ebre) aquest dissabte 29 d'agost.
 

Bàner de la campanya «La fam no fa vacances». Foto: @BancAlimentsBCN.