Deltebre, l’Aldea i Camarles invertixen prop de 150 mil euros en reparar el del dipòsit d’aigües de la Mancomunitat

Les obres han permès millorar el dipòsit, que presentava mancances estructurals importants que feien perillar el subministrament d'aigua potable

Els alcaldes de Deltebre, l'Aldea i Camarles, durant la visita d'obres al dipòsit.
Els alcaldes de Deltebre, l'Aldea i Camarles, durant la visita d'obres al dipòsit. | Cedida
Aguaita.cat
19 d'agost del 2020
Actualitzat a la 13:22h
Els ajuntaments de Deltebre, l'Aldea i Camarles han donat per acabades les obres de reparació del dipòsit d'aigües de la Mancomunitat Delta3, conformada pels tres ajuntaments amb l'objectiu de garantir el subministrament de l'aigua potable als veïns i veïnes dels municipis. L'actuació, valorada en 149.810,37 euros, ha suposat la inversió més rellevant de la Mancomunitat durant els seus últims 30 anys i ha permès millorar les condicions en les quals es trobava el dipòsit, el qual presentava mancances estructurals i posava en perill el subministrament d'aigua.

L'execució de les obres ha consistit amb la demolició i la substitució dels elements estructurals, la reparació dels murs i pilars, el segellat de les esquerdes, i la corresponent col·locació dels nous elements que permeten millorar l'adequació del dipòsit.

Amb la visió posada en un futur pròxim, els alcaldes dels tres municipis ja estudien noves accions que permetin millorar el subministrament d'aigua de Deltebre, l'Aldea i Camarles.