L’Ajuntament de Roquetes fa una crida ciutadana per acabar amb el mal ús dels contenidors de la brossa

Oferix un servei gratuït de recollida de voluminosos a les cases, a càrrec dels operaris municipals

Brossa fora d'un contenidor a Roquetes.
Brossa fora d'un contenidor a Roquetes. | Cedida
Redacció
10 de juny del 2020
Actualitzat a les 15:33h
El regidor de Gestió Ambiental de l’Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, ha fet una crida a la ciutadania per tal de fer un bon ús dels contenidors de residus i de la gestió de voluminosos a tota la població, principalment als nuclis disseminats, denunciant que “s'estan trobant bosses de fracció resta dipositades en contenidors de reciclatge que ens provoquen a tothom unes elevades despeses totalment innecessàries”.

Davant d’estes actituds incíviques, Ivan Garcia demana a la població que s’utilitze cada contenidor per al que toca i que no es barregen residus, que no es tiren bosses de resta dintre dels contenidors de reciclatge i que no es dixen bosses ni voluminosos fora dels contenidors.
 

Ivan Garcia, regidor de Gestió Ambiental de l'Ajuntament de Roquetes. Foto: Cedida


També recorda que l’ajuntament té en funcionament un servei de recollida de voluminosos gratuït trucant al 977 50 15 11 a través del qual operaris dels Serveis Municipals o recullen a domicili. “El mal ús i l'incivisme d'alguns només embruta la imatge Roquetes i ens toca a la butxaca a tots, pensa en tu però també pensa en els demés”.

Finalment Garcia ha anunciat que s’està treballant conjuntament amb el Consorci per a la gestió de residus del Baix Ebre i el Montsià en una campanya informativa de sensibilització i altres mesures per millorar la gestió de residus a Roquetes.