Denunciat un veí de la Galera per capturar aus amb xarxa japonesa

L'home usava arts de caça prohibides que només es poden fer servir per ornitòlegs i científics

per Aguaita.cat, Santa Bàrbara | 27 de maig de 2020 a les 13:01 |
Un agent de la Guàrdia Civil alliberant els ocells que havien estats capturat amb la prohibida la xarxa japonesa a Santa Bàrbara | Guàrdia Civil
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Guàrdia Civil ha denunciat un veí de la Galera per capturar ocells fringíl·lids amb xarxa japonesa, una art de caça prohibida que només s'autoritza per ús dels ornitòlegs i amb finalitats científiques.

Agents del SEPRONA van enxampar el denunciat a la partida Marranya, al terme municipal de Santa Bàrbara, en una àrea privada de caça, dilluns al matí.


La xarxa japonesa, una art de caça massiva i no selectiva, intercepta els ocells al vol ja que els resulta invisible pel seu trenat molt fi. Allí queden enganxades i no poden escapar.

Decomissat el material i alliberades les aus, la denúncia s'ha traslladat al Departament de Territori i Sostenibilitat per la infracció de la normativa de protecció d'animals.

 

Participació