coronavirus

El govern espanyol elimina limitacions en els passeigs d'infants i l'esport no professional no federat

L'executiu també publica al BOE que els ajuntaments podran regular l'accés a les platges

per Aguaita.cat , 27 de maig de 2020 a les 09:13 |
Runners en un municipi català | Adrià Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El govern espanyol ha publicat un decret al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) que elimina les franges horàries en els passeigs dels infants i dels esportistes no professionals no federats en fase 2 i també permet sortir al carrer més d'una vegada al dia en municipis de més de 10.000 habitants.

Cal tenir en compte, però, que en estos municipis de més de 10.000 habitants es mantenen les franges horàries (de 10 a 12 i de 19 a 20 hores) per a la gent gran. Es tracta d'intervals de temps que cal seguir respectant.A més, també remarca que els ajuntaments podran establir limitacions d'accés i d'aforament a les platges per assegurar la distància interpersonal d'almenys dos metres entre banyistes. Els municipis, continua, podran establir límits en els temps de permanència, així com en l'accés als aparcaments per facilitar el control de l'aforament. El BOE estableix que cada banyista haurà de tenir disponibles quatre metres quadrats.


L'ordre entra en vigor este mateix dimecres. 

 

Participació