1 de 10

El delegat del Govern confia que les Terres de l'Ebre podran passar la setmana vinent a la fase 2

No hi ha cap persona ingressada per Covid-19 positiu a les Terres de l'Ebre des de fa una setmana

per Aguaita.cat, Tortosa | 15 de maig de 2020 a les 15:51 |
Els hospitals de les Terres de l'Ebre no han registrat cap persona ingressada per Covid-19 des de de fa una setmana, segons ha informat el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès. L'últim cas va tenir lloc el passat dissabte a l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre. "Això no vol dir que no tinguem casos, però no greus. És una notícia esperançadora", ha manifestat després de presidir el Consell de Direcció de l'administració territorial de la Generalitat. En estos moments, a més, no hi ha cap persona infectada per covid-19 ingressada a la UCI del Verge de la Cinta.

Durant este dimecres i dijous no es va detectar cap positiu i al llarg de l'última setmana els nous casos confirmats arriben a una desena. Segons dades de Salut, el nombre de positius per coronavirus confirmats al territori ascendeix ja a 229, s'han detectat 3.440 sospitosos i 42 persones han mort.


D'altra banda, els últims testos que s'han practicat a les persones internades en residències de gent gran del territori han acabat donant negatiu, després que inicialment s'haguessin detectat quatre casos positius.

El delegat del Govern també s'ha mostrat confiat que les Terres de l'Ebre podran passar la setmana vinent a la fase 2 del desconfinament, evitant la "relaxació". En aquest context, ha destacat un descens important, que no ha quantificat, de les denúncies per l'incompliment de la normativa que efectuen els Mossos i les policies locals. Això demostra, ha conclòs, que "la gent entén els missatges i és responsable".


 

 

Participació