Les pubilles i hereus d'Alcanar podran repetir l'any vinent arran de la cancel.lació de les Festes de Maig

per Aguaita.cat , Alcanar, 17 d'abril de 2020 a les 18:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els membres de l'equip de govern d'Alcanar han decidit elevar per al proper plenari del consistori  una proposta de modificació transitòria i excepcional del reglament de pubilles i hereus, i pubilles i hereus infantils. Les pubilles i hereus d'Alcanar podran repetir l'any vinent sens perjudici que les entitats puguen presentar nous candidats i candidates.

La decisió s'ha pres arran de la suspensió de les Festes de Maig 2020 a causa de la crisi social i sanitària generada pel coronavirus. De fet, el govern d'Alcanar va ser el primer a suspendre les primeres festes municipals de les Terres de l'Ebre. 


Segons el batle, Joan Roig, "en la gestió d'aquesta crisi cal estar atents a tots els àmbits i diligents en tots els nivells. També hem de pensar en les coses menudes del dia a dia que valen la felicitat de la nostra gent. Era totalment injust que els hereus i les pubilles grans i infantils d'enguany es quedessen sense una de les seues festes més especials". 

Per tant, amb la majoria absoluta al plenari dels vuit regidors i regidores de l'equip de govern queda garantida per a l'any vinent la participació de les pubilles i hereus. 


 

 

Participació