El Nàstic s'emporta el partit solidari contra el Barça pel temporal Gloria

El Nou Estadi acollirà el partit, que anirà a benefici dels perjudicats pels aiguats a la Conca de Barberà i al Delta de l'Ebre

Imatge d'arxiu d'un partit del Nàstic
Imatge d'arxiu d'un partit del Nàstic | Cedida
Redacció
10 de març del 2020
Actualitzat a la 13:43h
El Barça jugarà finalment a Tarragona el partit solidari al qual es va comprometre per aportar fons per al damnificats del temporal Gloria al Delta de l'Ebre.

Segons apunta este dimarts Tarragonadigital, el partit es disputaria al Nou Estadi de Tarragona entre els primers equips del Nàstic i el F.C. Barcelona el proper 26 de març, tot i que la lluita contra el coronavirus podria fer saltar esta data.

Pel que apunten estes informacions, el FC Barcelona hauria acceptat en un primer moment la petició del CD La Cava per disputar un matx a les Terres de l’Ebre, però davant l'absència d'una instal·lació prou gran, el Nàstic va oferir el Nou Estadi per ser la seu d'este partit.

A més, el club de Tarragona s'havia compromés paral·lelament a disputar un partit el 26 de març amb la Selecció Catalana UEFA per recollir fons per a les localitats afectades pels aiguats al Baix Camp i a la Conca de Barberà del passat octubre. Tot plegat ha fet que ambdues propostes solidàries hagen fructificat en la proposta per disputar el partit a Tarragona. 

S'hauria escollit el 26 de març perquè és una data protagonitzada per les seleccions, de manera que el Barça no té cap compromís de Lliga ni Champions. Tot i això, tot penja d'un fil per les mesures que puguin prendre les autoritats sanitàries a l'hora de combatre el coronavirus.