Fugen d'un robatori i els enxampen en patir un accident a Móra la Nova

Els Mossos detenen 3 homes pel robatori de bateries de cotxe en una planta de desballestament de vehicles

Brimo
Brimo | Josep Maria Montaner
Redacció
12 de febrer del 2020
Actualitzat a les 11:51h
Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes pel robatori de diverses bateries de cotxe en una planta de desballestament a Móra la Nova. Es dona la circumstància que els tres individus van ser enxampats perquè van patir un accident amb el cotxe mentre fugien.

Els fets van tenir lloc dilluns 10 de gener al voltant de les 22.40 hores, quan una patrulla va ser alertada de la sortida de via d'un vehicle al camí Vell de García de Móra la Nova (Ribera d'Ebre). En arribar al lloc, els agents van observar un turisme a la cuneta i tres homes.

Després de comprovar que els accidentats no havien resultat ferits, van ser identificats. A un d'ells li constava una ordre vigent de detenció per un jutjat penal de Barcelona. A més, segons exposen els Mossos, els individus donaven explicacions incongruents, per la qual cosa els agents van decidir escorcollar el vehicle. A l'interior del cotxe van localitzar bateries elèctriques d'automoció preparades per carregar al vehicle, també una serra, un martell, un ganivet de cuina, tornavisos i altres eines.
 

Ferramentes que els presumptes lladres duien a l'interior del cotxe Foto: Cedida


 
Just en aquell moment, responsables d'una planta de desballestament de vehicles ubicada a pocs metres, van comunicar a la patrulla que uns desconeguts havien accedit feia poca estona dins de l'empresa i n'avien sostret diverses bateries. Els tres homes van quedar detinguts com a presumptes autors del robatori.
 
Els detinguts, veïns de Tarragona, Igualada i Santa Margarida de Montbui, tenen nombrosos antecedents policials per delictes contra el patrimoni. Tots tres van quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar este dimarts al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Falset.