1 de 10

El Centre Esportiu de Deltebre acollirà classes de preparació per a la maternitat

per Redacció, Deltebre | 16 de gener de 2020 a les 12:06 |
L’Ajuntament de Deltebre segueix treballant per ampliar els serveis que ofereix el Centre Esportiu del Delta. En este sentit, esta mateixa setmana s’ha signat un conveni de col·laboració amb l’Institut Català de la Salut que permetrà la realització d’activitats d’aigua específiques per a les dones embarassades.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “amb aquesta acció volem dotar d’eines i cuidar a les futures mares per tal de facilitar la gestació del seu nadó mitjançant els beneficis de fer exercici a l’aigua”. Al mateix temps, Soler també ha detallat que “volem obrir les portes del Centre Esportiu del Delta als col·lectius que necessiten d’activitats específiques per a la millora del seu benestar”. 


Les classes es realitzaran un dia a la setmana, a la piscina petita del Centre Esportiu del Delta, i tindran una durada aproximada de 50 minuts. Esta nova activitat permetrà millorar el sistema cardiovascular i la capacitat pulmonar, la resistència i l’enfortiment muscular, i la relaxació.  El nou servei es posarà en funcionament durant les properes setmanes.

 

Participació