turisme

Les cases rurals de les Terres de l'Ebre només arriben al 30% d'ocupació per la Puríssima

L'Associació de Turisme Rural de les Terres de l'Ebre (Aturebre) assegura que estes dades no es donaven "ni en els pitjors anys de la crisi"

per Redacció , Terres de l'Ebre, 9 de desembre de 2019 a les 10:50 |
Uns clients arriben a una casa rural . | Tània Tapia
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les cases rurals de les Terres de l'Ebre han assolit una ocupació d'un 30% tal com apuntaven les previsions. El bon temps no ha animat les reserves d'última hora que no han estat "significatives".

El portaveu de l'Associació de Turisme Rural de les Terres de l'Ebre (Aturebre), Juanjo Bel, ha afirmat que les dades són negatives, ja que "ni en els pitjors anys de la crisi" econòmica s'havien registrat xifres tan baixes.


El bon temps no ha propiciat un increment de les reserves d'última hora a la quarantena de cases rurals associades a l'Associació de Turisme Rural de les Terres de l'Ebre. Tan sols una d'elles ha aconseguit revertir la situació i, finalment, ha llogat la propietat. "El pont no ha anat bé, la previsió s'ha complert, amb un petit increment d'un 2%, que és molt poc", ha lamentat Bel. De fet, el portaveu d'Aturebre ha considerat que este pont ha estat un dels "pitjors anys". L'any passat l'ocupació es va xifrar en el 20%, però anteriorment rondava el 50%. La neu prematura i l'excés d'oferta, segons Bel, expliquen esta tendència a la baixa.

Quant a les previsions de les festes nadalenques, Bel apunta que les dates de Nadal i Sant Esteve seran fluixes i preveu una ocupació d'entre un 10 i un 15%. En canvi, els dies de Cap d'Any estima que s'enfilaran fins al 90% i que, fins i tot, podrien arribar a penjar el cartell de complet.

 

Participació