Els senglars reapareixen a la Ràpita, esta vegada, al passeig marítim

L'Ajuntament estudia mesures juntament amb el Cercle de Caçadors

Un parell de senglars corrent pel passeig marítim de la Ràpita este 1 de desembre de 2019
per Redacció, La Ràpita | 2 de desembre de 2019 a les 11:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Tan sols dues setmanes després des que es captés la imatge d’una rabera de porcs senglars corrent per un carrer de la Ràpita, hi ha hagut un nou albirament, esta vegada al passeig marítim.

Novament, la ciutadania s’ha fet ressò d’una imatge en què es poden observar dos exemplars aparentment joves corrent pel passeig, a la zona de l’Aldea Blanca. La foto va ser captada este diumenge al vespre.


La imatge arriba després que l’Ajuntament anunciés, tal com va explicar a l’aguaita.cat, que juntament amb el Cercle de Caçadors i la Policia Local ha decidit coordinar esforços per evitar que la baixada dels senglars al municipi es convertisca en un fet habitual.

El primer albirament de senglars es va produir el 17 de novembre a la zona oest del poble, la més propera a la serra del Montsià, en un dels carrers adjacents a l’Avinguda Catalunya i que condueixen cap a la Torre del Moro. Eren 5 exemplars adults.

 

Rabera de senglars travessant un carrer del nucli urbà de la Ràpita. Imatge del 17 de novembre.

 

Participació