Trenta-quatre cellers escalfen la Festa del Vi de la Terra Alta a la jornada professional de Corbera

L'església vella acull els estands on els viticultors atenen exclusivament restauradors, hostalers, prescriptors i premsa especialitzada

Jornada professional del món del vi terraltí a l'Església Vella de Corbera d'Ebre
Jornada professional del món del vi terraltí a l'Església Vella de Corbera d'Ebre
Redacció
28 d'octubre del 2019
Actualitzat el 29 d'octubre a les 14:07h
La Terra Alta ha fet un escalfament previ a la Festa del Vi que la Denominació d'Origen celebra el proper cap de setmana a Gandesa. Trenta-quatre cellers han atès més de 240 assistents en la jornada professional que s'ha celebrat a l'església vella de Corbera d'Ebre. El retorn d'esta cita és especialment rellevant per posicionar la DO Terra Alta en "el segment de qualitat" que li pertoca. El Consell Regulador ha dirigit aquesta cinquena edició sobretot a restauradors, hostalers i sommeliers de les Terres de l'Ebre per reforçar la DO Terra Alta com el "celler ebrenc". Cada celler ha ofert 4 referències de vins que s'han maridat amb un dinar a peu dret de fort caràcter terraltí, amb plats autòctons com la truita en suc o la clotxa.