Detingut un veí de l’Aldea per presumpte tràfic de cocaïna

Agents dels Mossos d'Esquadra de paisà ban trobar sospitosa la seua actitud en un bar de Tortosa i en seguir-lo, van localitzar al vehicle embolcalls amb 45 grams de droga

Redacció
26 de febrer del 2014
Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra van detenir el passat 20 de febrer, un home de 41 anys d’edat , nacionalitat colombiana i veí de l’Aldea (Baix Ebre), com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en la seva modalitat de tràfic de drogues.

Pels volts de les 00:15 hores del mateix dia 20, agents de paisà que efectuaven servei per la ciutat de Tortosa, van observar com un vehicle conduït per un home s’aturava al davant d’un bar i seguidament accedia a l’interior. L’home, “desprès d’efectuar una sèrie d’accions sospitoses d’estar relacionades amb el tràfic de drogues”, segons la nota de premsa emesa pels Mossos d’Esquadra, va marxar ràpidament del lloc, i els agents van decidir seguir-lo i aturar el vehicle. En l’escorcoll del vehicle els agents van localitzar 28 embolcalls i 3 capsules que contenien cocaïna, amb un pes total de 45 grams i 320 euros en metàl·lic, motiu pel qual l’home va quedar detingut.

Posteriorment, agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Tortosa van realitzar una inspecció administrativa en l’esmentat bar. En el transcurs de la inspecció els agents van localitzar a l’interior del local 9 embolcalls de cocaïna i també van comprovar que es tolerava el consum d’estupefaents. Els agents van denunciar el titular de l’establiment per diverses infraccions administratives.

El detingut, va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Tortosa el passat 21 de febrer, que va decretar la seua llibertat amb càrrecs.