Miravet acollirà diumenge una festa prèvia a la Diada per escalfar motors a les Terres de l'Ebre

Pobles de la Ribera D'Ebre i la Terra Alta tenen sis autobusos ells sols. L' ANC Terres de l'Ebre fa una crida per inscriure's a la manifestació de l'11-S

Acte de la campanya 'Ara és l'hora', l'any 2'015 a Miravet.
Acte de la campanya 'Ara és l'hora', l'any 2'015 a Miravet. | Cedida
Redacció
05 de setembre del 2019
Actualitzat a les 10:43h
Sota el lema de l'ANC per este any, la manifestació d'este 11 de Setembre a les Terres de l'Ebre va escalfant motors. La crida de l'ANC és molt clara:"Objectiu Independència".
Manel Alves, coordinador de l'ANC a les Terres de l'Ebre afirma que " volem tornar a posar al centre del relat la independència. Que en temps de posicionaments partidistes la societat civil torne a marcar el 'tempo' per aconseguir la independència ".

"Cal clarificar qui aposta per la unilateralitat o quins són els projectes de cadascun per aconseguir-ho. Que ens ho expliquen", reclamana Àlves. Malgrat tot, és optimista amb la participació de la societat civil ebrenca a la manifestació de la Diada i les dades diuen que alguns pobles fletaran al voltant de 6 autobusos per desplaçar-se fins a Barcelona. "La Terra Alta i la Ribera d'Ebre fins i tot preveuen que a darrera hora tindran més gent", apunta Àlves, qui demana "que no es deixe per a darrera hora l'inscripció perquè les assemblees locals no es desborden i tothom puga anar fins a la manifestació amb la gent del poble".

Per escalfar motors, este diumenge tindrà lloc una festa a Miravet, per a la qual s'han programat parlaments, dinar popular, actuacions musicals i la presència d'Elisenda Paluzié, la presidenta actual de l'ANC. L'acte s'iniciarà a les 12 del matí la plaça de l'Arenal de la simbòlica població riberenca.

La manifestació de l'11 de Setembre d'enguany està organitzada per l'ANC, amb el suport d'Òmnium Cultural i l'AMI. Este serà l'acte central de les entitats sobiranistes per a la Diada 2019, que tindrà l'epicentre a la plaça d'Espanya de Barcelona i que començarà a les 17.14 hores.

Recorregut de la manifestació de l'11-S

La manifestació de l'11 de setembre arrencarà a les 17.14 h als carrers que conflueixen a la plaça d'Espanya, passant per la Creu Coberta, Tarragona, la Gran Via, el Paral·lel i Reina Maria Cristina. Segons l'ANC, per a la mobilització d'aquest 2019 s'ha triat una plaça amb carrers que l'envolten per tenir "gran capacitat i visibilitat".

Les Terres de l'Ebre ocupen el tram 17 però per un millor recompte i previsió cal apuntar-se abans. L'ANC també compta amb un pack de la Diada que inclou una samarreta i la bossa amb el lema d'enguany.