commemoració

Amposta acollirà el rodatge d'un videoclip de Pepet i Marieta per reivindicar els 18 anys de la PDE

La Plataforma en Defensa de l'Ebre fa una crida a participar-hi amb samarretes blaves

per Aguaita.cat , Amposta, 25 de febrer de 2019 a les 11:15 |
Convocatòria per participar en el rodatge. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El dissabte 2 de març es durà a terme el rodatge del videoclip La força de l'Ebre, de Pepet i Marieta i la Plataforma en Defensa de l'Ebre, que reinvindica els 18 anys de vida del moviment antitransvasista.
 
La Plataforma fa una crida a participar-hi i a omplir el pont d'Amposta. La gent i el riu han sigut els protagonistes de la lluita pel territori I ho seran també d'este videoclip, per a seguir reivindicant el futur del riu i el delta de l'Ebre.
 
El dissabte 2 de març es durà a terme el rodatge del videoclip de la cançó dels 18 anys de la Plataforma en Defensa de l'Ebre, La força de l'Ebre. La cançó és de Pepet i Marieta, i compta amb la participació de grups d'arreu del país. 
 
El videoclip estarà dirigit pel realitzador Mario Pons i es durà a terme al pont penjant d'Amposta. La Plataforma en Defensa de l'Ebre fa una crida a participar-hi amb samarretes blaves. El rodatge començarà a a les 11.00 h i està previst que dure dos dues hores.
 
Esta acció està emmarcada dins dels actes de celebració dels 18 anys de la Plataforma en Defensa de l'Ebre, que es van iniciar el mes de setembre passat i que culiminaran al mes de març amb la presentació de la cançó i un concert commemoratiu. Les pròximes setmanes es faran públics tots els detalls.
 
S'ha iniciat una crida a les xarxes socials que anirà creixent durant els pròxims dies. Des de la Plataforma es demana la complicitat de tothom per a fer gran esta crida, omplint de missatges les xarxes socials.

 

Participació