L'Ajuntament d'Amposta subvenciona cinc projectes d'emprenedors

Durant aquest 2018 s’han destinat més de 8.000 euros a projectes municipals d’autoocupació

A l’ajut es van presentar fins a set propostes, de les quals dues van ser desestimades per no complir els requisits
A l’ajut es van presentar fins a set propostes, de les quals dues van ser desestimades per no complir els requisits | Cedida
Redacció
19 de novembre del 2018
Actualitzat a les 12:11h
Amb l’objectiu d’incentivar la inserció laboral per compte propi, l’Ajuntament d’Amposta ha concedit cinc subvencions a treballadors que han iniciat projectes com a autònoms o socis de cooperatives de treball. La quantia total que s’ha atorgat este 2018, en funció de les subvencions sol·licitades, ha estat de 8.412,43 euros.

Les ajudes, que no poden superar els 2.000 euros per sol·licitant, serviran perquè els nous empresaris puguen fer front a despeses com les quotes d’autònom, la gestoria o els rebuts de lloguer durant els primers mesos d’activitat. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, assenyala que "s’ha de motivar als joves a buscar diferents vies d’ocupació, com crear nous negocis per arrelar-los a la ciutat i al territori, i això és el que pretenem amb estes ajudes".

La partida de pressupost prevista per a l’any 2018 va ser de 20.000 euros. A l’ajut es van presentar fins a set propostes, de les quals dues van ser desestimades per no complir els requisits.