Un acte vandàlic dixa el Pont de l'Estat de Tortosa sense il·luminació led

L'Ajuntament i la Policia Local demanen la col·laboració ciutadana per trobar a l'autor o autors d'este tipus d'accions incíviques

La tira d'enllumenat led arrencada, al terra del pont.
La tira d'enllumenat led arrencada, al terra del pont. | Cedida
Redacció
11 de setembre del 2018
Actualitzat a les 12:56h
El pont de l’Estat de Tortosa ha estat objecte d'un nou acte vandàlic esta matinada, quan algú ha arrencat un tram de l'enllumenat led que seguix la primera arcada de la dreta des de Ferreries, segons ha informat l’Ajuntament. L'acció ha acabat dixant provisionalment el pont sense esta il·luminació decorativa -les faroles funcionen correctament-, ja que fa uns mesos el Consistori va optar per dixar temporalment desconnectat el sistema led en este cas de la barana arran d'un altre vandàlic. 

Els serveis tècnics municipals revisaran l'estat del sistema per tal d'arranjar-lo i intentar evitar que es puga tornar a arrencar.

El govern municipal ha denunciat públicament “estes actituds” i ha fet una crida a la col·laboració ciutadana per tal que si algú té coneixement dels fets o de qui n’és l’autor es pose en contacte amb la Policia Local.

També el cos policial municipal ha fet una piulada demanant a la ciutadania ajut per trobar els responsables. “Evitem l’incivisme d’alguns”, ha apuntat.