Els germans López engeguen un nou projecte gastronòmic a Eivissa

Els empresaris ebrencs, que ja compten amb el Pla dels Catalans o Villa Retiro, entre d'altres, emprenen el primer projecte fora de Catalunya

Imatge del nou restaurant gestionat pels germans López, Edén
Imatge del nou restaurant gestionat pels germans López, Edén | Cedida
Redacció
28 de juny del 2018
Actualitzat a les 17:28h
L'empresari Quim López i el seu germà el xef Fran López, amb dos estrelles Michelin per dos restaurants a Xerta i Barcelona, ​​es fan càrrec este estiu de la restauració de la Hisenda Na Xamena, un complex hoteler i lúdic a l'illa d'Eivissa.
 
La família López suma un projecte més a la seua llarga llista que inclou la Masia Pla dels Catalans a l’Aldea, l’hotel Villa Retiro a Xerta, la Catedral del Vi a Pinell de Brai, que inclou també el vi de Pagos de Híbera, així com el restaurant Xerta a i Enoterra Fast Good a Barcelona.
 
Ara a esta llista se li suma, Na Xamena,"hem renovat totalment la carta, modernitzant-la, afegint propostes saludables, vegetarianes i veganes, i donant el màxim protagonisme al producte de qualitat”, explica el xef Fran López.
 
"És el nostre primer projecte fora de Catalunya", afegix Quim López, germà de Fran i director general de Villa Retiro Grup. "Volem recuperar el client local, i al mateix temps proposar qualitat i sabor als hostes que són fidels a Na Xamena, i que reclamen una gastronomia d'acord amb la màgia de l’allotjament", conclou López.
 
La cuina del Restaurant "Edén" by Fran López està inspirada en la Mediterrània i inclou diferents tipus d'arrossos, especialitat del xef Fran López.
 
Els germans López agafen les regnes, no únicament del Restaurant "Edèn", sinó també dels diferents espais gastronòmics de l’hotel que inclou esmorzars,  el restaurant By The pool, esdeveniments i celebracions.
 
El restaurant "Edén" by Fran López té 180 metres quadrats distribuïts en cinc terrassetes i capacitat per a 90 comensals.