sanitat

L'Hospital de Jesús tindrà una sala multisensorial per a malalts amb demència

L'Obra Social 'La Caixa' aportarà 6.000 euros al projecte per equipar la sala amb aparells tecnològics

per Redacció , EMD de Jesús, 31 de maig de 2018 a les 11:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge d'arxiu de l'hospital de la Santa Creu de Jesús. Foto: S.B.


L'Hospital de la Santa Creu de Jesús tindrà una sala Snoezelen, un espai multisensorial amb aparells tecnològics d'estimulació dels sentits. L'objectiu és que els residents amb demència, trastorns de conducta o psicomotrius, i malalties neuropsicològiques i psiquiàtriques, puguin gaudir de l'estimulació somàtica, vibratòria, vestibular, visual, olfactiva, oral i gustativa, auditiva i tàctil i oferir-los un espai per a la comunicació i interacció, així com de relaxació. 


L'Obra Social 'La Caixa' aportarà 6.000 euros al projecte per equipar la sala. Els usuaris d'este projecte seran pràcticament la totalitat dels residents a la llar de l'Hospital de la Santa Creu. 

Esta setmana s'ha signat l'acord de col·laboració de l'Obra Social 'la Caixa' en el projecte. La directora Banca d'Institucions de CaixaBank a les Terres de l'Ebre, Tatiana Caro, i la directora d'Àrea de CaixaBank, Ingrid Borràs, han signat el conveni juntament amb l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el conseller delegat de GESAT, Pere Panisello.

 

Participació