Amposta posa en marxa el Servei d’Atenció Integral Local per les persones LGTBI

L’Ajuntament ha signat un acord amb la Direcció General d’Igualtat de la Generalitat per impulsar este servei

 El SAI està ubicat al carrer Sant Roc 8-14, baixos, i és podrà concertar cita prèvia trucant al telèfon 977 702456
El SAI està ubicat al carrer Sant Roc 8-14, baixos, i és podrà concertar cita prèvia trucant al telèfon 977 702456 | Wikipedia
Redacció
21 de maig del 2018
Actualitzat a les 16:54h
L’Ajuntament d’Amposta dona el tret de sortida a un nou Servei d’Atenció Integral (SAI) amb la finalitat d’atendre les persones que patisquen, hagen patit o estiguen en risc de patir discriminació o violència per raó de la seua orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere. Este nou servei pretén poder donar respostes adequades, àgils, properes i coordinades a les necessitats d’estes persones.

El SAI està habilitat per atendre la recepció de denúncies per possibles situacions de discriminació a les persones Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transgèneres i Intersexuals (LGBTI). En el moment que s’interposa una denúncia per possible discriminació s’atendrà a la persona denunciant acollint-la i orientant-la en la interposició de la denúncia, així com informant-la de les vies i procediments existents.

L’Ajuntament signa un acord amb la Direcció General d’Igualtat de la Generalitat per a iniciar el SAI en acord a allò establert en la Llei 11/2014, del 10 d’octubre per a garantir els drets de les persones LGBTI. A la ciutat d’Amposta el SAI està ubicat al carrer Sant Roc 8-14, baixos, i és podrà concertar cita prèvia trucant al telèfon 977 702456.