El circ Raluy Legacy arriba a La Ràpita i Aguaita.cat sorteja 10 entrades

De l’1 al 4 de març s’oferiran les funcions de l’espectacle, un tribut al circ clàssic, que combina tradició i modernitat

Imatge d'una de les actuacions del circ Raluy Legacy.
Imatge d'una de les actuacions del circ Raluy Legacy. | Cedida
Redacció
26 de febrer del 2018
Actualitzat el 28 de febrer a les 16:48h
Després del primer any i mig de gira, durant el qual ha recorregut més de 40 ciutats, ha ofert més de 500 funcions i ha fet gaudir a més de 300.000 espectadors, arriba per primera vegada a La Ràpita el circ Raluy Legacy. L’espectacle combina la tradició i l’esperit de l’autèntic circ amb les últimes innovacions tècniques i una posada en escena molt acurada. Un show que, com diu el seu lema, és “un espectacle per a adults que cap nen hauria de perdre’s”. Aguaita.cat, d’acord amb l’organització, posa deu entrades a sorteig, i podeu participar-hi fins dimecres 28 de febrer a les 15.00 hores. 

Amb la seua aposta pel classicisme i la modernitat, el Circ Raluy Legacy posa de manifest la devoció familiar per mantindre en evolució una tradició que ja porta cinc generacions rodant per pobles i ciutats de tot el món.

L’espectacle compta amb l’actuació dels membres de la família de Lluís Raluy, el patriarca, i un elenc d’artistes internacionals com Iya Traore, exjugador de futbol del Paris St Germain, Niedzela i Emily Raluy, amb un numero de patinatge únic al món, Sandro y Bigotis, Els Rockers i molts més.

El Circ Raluy Legacy combina la senya d’identitat que acompanya a la família des del seu inici, com caravanes de principis de segle o l’Hotel amb rodes amb una línia més avantguardista que es reflectix tant a les actuacions que s’incorporen com en les múltiples formes de viure  l’experiència del circ.

La carpa s’ubicarà a l’avinguda Sagrat Cor i oferirà les seus funcions del 1 al 4 de març.
La venda d’entrades es farà a la web www.circoraluy.com o a les taquilles del circ.

Funcions
Dijous i divendres a les 18:30h.
Dissabte a les 17:00h. y a les 19:30h.
Diumenge a les 12:15h. y a les 17:00h.
Dijous és el dia de l’espectador.

Per participar en el sorteig d’entrades, per a la sessió de dijous a les 18.30 hores, només cal que ompliu el formulari que trobareu més avall amb les vostres dades. Teniu temps per participar-hi fins el proper dimecres 28 de febrer a les 15.00 hores. El nom de la persona guanyadora se sabrà el mateix dimecres a la tarda.

Recordeu que només podeu inscriure-us una vegada, en cas contrari sereu eliminats del llistat de participants. Sort!