municipal

Obertes les inscripcions per a participar en la Mostra Art i Flors als Balcons 2018 d'Alcanar

A Alcanar la fira arrancarà el 5 de maig i es podrà visitar durant les festes de Sant Isidre, mentre que a les Cases es farà a mitjans de juliol, coincidint amb la festivitat de la Mare de Déu del Carme

Les inscripcions romandran obertes fins al 30 de gener. | Cedida
per Redacció, Alcanar | 12 de gener de 2018 a les 10:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La junta de govern local de l'Ajuntament ha aprovat les bases de la pròxima edició de la Mostra Art i Flors als Balcons, que a Alcanar arrancarà el 5 de maig i es podrà visitar durant les festes de Sant Isidre, mentre que a les Cases d'Alcanar es farà a mitjans de juliol, coincidint amb la festivitat de la Mare de Déu del Carme.
 

Esta tercera exposició està oberta a tots els i les artistes, majors de 17 anys, nascuts, residents a Alcanar o amb vinculació amb la població. I, com a novetat, també hi podran participar artistes d’altres poblacions que són o han estat alumnes de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques d’Alcanar. Les bases de la III Mostra Art i Flors als Balcons inclouen tota la informació necessària per a poder participar-hi. 
 

Després de l'èxit de les anteriors edicions, el 2018 es preveu que s'incremente el nombre d'obres exposades. L'organització de la mostra ja està treballant en l'organització de la tercera exposició, per tal que  Art i Flors als Balcons torne a lluir art als carrers canareus.

 

Participació