Anem-hi!

«Hem de parar els peus a aquells que amb el seu odi i la seva ràbia volen acabar imposant-se, perquè això va de democràcia però també va de les nostres lluites territorials»

Imatge d'una urna
Imatge d'una urna | ACN Arxiu
Pep Simó
20 de desembre del 2017
Actualitzat a les 16:52h
Feia molt temps que no escrivia un post a l'aguaita.cat i en aquest temps han passat moltes coses, coses que ens marcaran per sempre i que es quedaran en la nostra memòria, formant part de les nostres vivències.
 
Mai oblidarem aquell, ja llunyà, 1 d'octubre, el dia que a tots ens va canviar la concepció de llibertat, de democràcia i de nosaltres mateixos.
 
Aquell dia molts dels que hem viscut tota la vida en democràcia vam rememorar, per un dia, com era viure amb la por que la policia vingués a pegar-te, que vinguessin i sense dir res et volguessin clavar la porra pel simple fet de voler votar, fos quin fos el sentit del teu vot o la teva vocació política.
 
Els ebrencs ho vam viure de prop, però això en contra del que ells podien pensar ens ha unit, ens ha fet més forts i ha creat uns llaços que difícilment podran trencar. Els rapitencs i els roquetencs van sofrir l'atac de la Policia Nacional i això no ho oblidarem mai, ells ens faran recordar que no vivim en un país en llibertat.
 
Però també sabem que no hi som tots, que hi ha molta gent que no pensa com nosaltres, però és a aquesta gent que li hem d’explicar que això no va d’independència sinó que va més enllà, va de democràcia, de justícia, de llibertat.
 
Entre tots, hem de parar els peus a aquells que amb el seu odi i la seua ràbia volen acabar imposant-se, perquè això va de democràcia però també va de les nostres lluites territorials.
 
Totes les enquestes indiquen que Ciutadans pot guanyar a Catalunya i també ho pot fer a la demarcació de Tarragona, i hem de recordar que aquest és un partit que es fa passar per moderat però que amb les seves polítiques i les seves propostes demostra que no ho és.
 
Ciutadans vol tornar a treure allò que amb la lluita de tots els ebrencs vam aconseguir tombar, el Pla Hidrològic Nacional i el transvasament de l'Ebre. Aquestes eleccions van més enllà d’independència sí o independència no, ens hi juguem el país que volem i com el volem però també ens hi juguem la defensa del nostre territori.
 
Aquest 21D els ebrencs també ens hi juguem el futur del Delta, així que no hi poden haver dubtes, anem-hi, anem-hi tots, i omplim les urnes, com ja vam fer l’1 d’octubre.