1 de 10

Les Festes Majors de Sant Joan 2022 tornen a l'Ampolla en tota la seua plenitud

per Ajuntament de l'Ampolla,
Les Festes Majors de Sant Joan 2022 han tornat a l'Ampolla en tota la seua plenitud després de dos anys marcats per la pandèmia. Les Festes Majors van tenir lloc del 18 al 26 de juny.

Festa de l'aigua, tirada al plat, festes infantils, un dinar popular al carrer, correfocs, repartiment de panoli, cantada de jotes a càrrec de la rondalla Els Tres Cantadors del Delta, llonganissada popular, una festa pamplonica amb bou capllaçat, tardes de vaques, ball, una disco mòbil amb el Dj Cristobal La Bèstia i la festa a la platja Que nos quiten lo bailao han estat algunes de les activitats que han preparat la Comissió de Festes i la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Ampolla.

Este any, la portadora de la Flama del Canigó ha estat l'actriu Vicky Luengo, qui, juntament amb les pubilles de l'Associació de Dones de l'Ampolla, la Reina de Festes, la Reina Infantil i les remeieres van encendre, el 23 de juny, al vespre, la foguera de Sant Joan a la platja de les Avellanes.
El punt final a les Festes Majors de Sant Joan 2022 el va posar la mascletada de fi de festa a càrrec de la pirotècnia Tomàs de Benicarló.