opinió

​Ni érem, ni SOM, ni serem

«Esperem que tots els que es pensaven que SOM Terres de l'Ebre era la gran esperança blanca de les nostres terres acaben veient que no deixa de ser un partit populista, barat i ranci»

per Josep Celades, La Ràpita | 22 de febrer de 2021 a les 11:06 |
La notícia que SOM Terres de l'Ebre s'autodestrueix sembla que deixa més perplexos als integrants de la llista i als seus fundadors que no pas a la resta de la societat ebrenca. No cal investigar molt per descobrir els orígens i l’ADN d'aquesta formació.

De la deriva de PxC (Plataforma pe Catalunya) i Josep Anglada, neix una nova marca blanca o blanquejada, ara que el blanqueig del feixisme està a l’última moda, anomenada SOM.


El seu màxim exponent el trobem a Amposta amb German Ciscar exmembre i primer representant de SOM, com ja he dit, no cal rascar molt per la hemeroteca per saber quines eren les seves màximes  en la política.

Això sí, el que és digne d'estudi és la reacció del seu cap de llista el Sr. Frederic Lopez. També digna de menció la reacció del Sr. Pedro Hernández regidor de Mes Ràpita i home experimentat en política en no saber el pa que s'hi donava en aquesta formació. 


Una llàstima no haver-ho vist ans d’haver-se exposat a uns mals resultats... i a una crítica personal que els pot penalitzar en un futur. No voldria ser malpensat i que tot això fos una estratègia post-electoral per encobrir el fracàs del passat diumenge: més els val passar per desconeixedors del tema que per feixistes.

Esperem que tots els que es pensaven que SOM Terres de l'Ebre era  la gran esperança blanca de les nostres terres acaben veient que no deixa de ser un partit populista, barat i ranci. Ni de dretes ni d'esquerres, ni blanc ni negre, ni fu ni fa...   i com tots sabem el què s'amaga darrera del populisme a excepció d’alguns integrants de SOM, anem prenent nota per a un futur no molt llunya!

 

Josep Celades
45 anys a les Terres de l’Ebre, veient-les passar i en ganes de dir la meua
22/02/2021

​Ni érem, ni SOM, ni serem

Participació