El director general d’empreses agroalimentàries, qualitat i gastronomia, Joan Gòdia, destaca que el sector necessita trobar un relat i treballar per prestigiar el producte per augmentar-ne el consum intern
Empresaris i oleïcultors catalans prenen nota de les innovacions vistes en un viatge professional a l’illa de Creta i es conjuren per bastir un relat sobre l’oli que li doni valor afegit
Empresaris i oleïcultors visiten l’illa grega en un viatge organitzat pel Departament d’Acció Climàtica per contrastar estratègies i mètodes de producció per modernitzar el sector i prestigiar el producte
La nova edició de la Fira d'Ocupació Online de les Terres de l’Ebre tindrà lloc el dijous 15 d’abril de 2021, amb la col·laboració del Campus Terres de l’Ebre-URV i l’Institut de l’Ebre
El projecte també està impulsat pels dos principals instituts de formació professional ebrencs i ja compta amb més de 400 usuaris, entre empreses i candidats
També s'han reconegut a Lupini & Ratini Produccions Siderals, de Flix; Mascatxina Iniciatives, de Deltebre, Alberg rural Lo Molí de Bot, Clau Restaurants i Education Trainers , de Tortosa
En una cimera entre empresaris catalans i valencians s'ha tornat a demanar la construcció d'esta infraestructura | Boluda recrimina que encara que hi haja la visió radial d'Espanya i que tot haja de passar per Madrid | Ballesteros anima el govern espanyol a no dir «mentides»